Jeurissen Elektrotechniek al 30 jaren jouw installatiepartner in Parkstad en sinds 8 juni 2023 onderdeel van de EPM Groep uit Maastricht!

Welkom bij Jeurissen Elektrotechniek. Wij zijn onderdeel van de EPM Groep. Binnen ons bedrijf komen vakmanschap en kwaliteit samen om jouw projecten tot in de puntjes te verzorgen.

Ria en Peter Jeurissen leidden al meer dan 30 jaren met veel enthousiasme hun bedrijf, alvorens er een overdracht naar de EPM Groep heeft plaatsgevonden. Omdat er geen opvolging voorhanden bleek, hebben zij hun bedrijf overgedragen aan een ander familiebedrijf, EPM. De familiewaarde behouden, was voor Ria en Peter een belangrijk punt van aandacht bij de overdracht.

Jeurissen Elektrotechniek levert elektrotechnische en beveiligingsinstallaties aan MKB  en overheid. Uiteraard worden deze installaties ook onderhouden en periodiek geïnspecteerd. Momenteel bestaat het team van Jeurissen Elektrotechniek uit 12 medewerkers. Vanuit Landgraaf worden voornamelijk nieuwe en bestaande installaties verzorgd en uitgebreid.

De EPM Groep in het kort

  • EPM werkt met 80 professionals.
  • EPM is gevestigd in Maastricht.
  • EPM werkt in Zuid-Oost Nederland
  • Sinds 1965 actief.

Continueren bedrijfsprocessen en opvolging bedrijf

Wil Paulus, directeur EPM: “Door de overname van Jeurissen kunnen werkzaamheden uit Maastricht verplaatst worden naar Landgraaf. Klanten uit Parkstad worden zo beter bediend. Faalkosten worden tot een minimum beperkt. Ook is door de overname continuïteit voor klanten en personeel. gewaarborgd. 30 jaren succesvol ondernemen heeft Jeurissen Elektrotechniek een positieve reputatie opgeleverd. Vertrouwen van klanten, partners en andere belanghebbenden, is het resultaat daarvan.”

Vaste en tevreden klanten

Tevreden en loyale klanten kenmerken het klantenbestand van Jeurissen Elektrotechniek. Aangepast aan de veranderende trends en technologieën in de markt, bestaat Jeurissen anno 2023 30 jaar.